Težavna pot Facebooka

Foto: Žurnal24 Predsednika podjetja Seana Parkerja igra pop zvezdnik Justin Timberlake. (Foto:
Na spletu se je pojavil napovednik za film The Social Network – film o Facebooku, v katerem igra tudi Justin Timberlake.
Oglej si celoten članek

Glavno vlogo očeta Facebooka Marka Zuckerberga igra Jesse Eisenberg, ki se s soustanoviteljem Eduardom Saverinom (Andrew Garfield) sooči zaradi denarja.

Predsednika podjetja Seana Parkerja igra pop zvezdnik Justin Timberlake. Film je režiral David Fincher (Fight Club, The Curious Case of Benjamin Button), scenarij pa je napisal Aaron Sorkin (West Wing, A Few Good Men).

The Social Network je nastal po knjigi The Accidental Billionaires. Film govori o prvih dneh te spletne socialne mreže. Slogan filma, da ne moreš ustvariti 500 milionov prijateljev, ne da bi si hkrati ustvari kakega sovražnika, govori o mladeničih, ki ustvarjajo nekaj večjega od samih sebe in težavah na tej poti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.