"Težje je igrati s prijatelji"

Foto: Žurnal24 Jessica Alba je uživala ob velikih igralcih. (Foto: image.net)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Jessica Alba se je pridružila igralski ekipi tretjega dela komedije Njeni tastari. Priznala je, da je bila zelo živčna in prestrašena, snemanje z velikimi komiki pa je bilo zanjo nepozabno.
Oglej si celoten članek

Pridružili ste se eni od najbolj priljubljenih franšiz v sodobnem času, filmu Njuna družina (Little Fockers). Kako je bilo na snemanju?
Snemanje Njune družine je bilo najboljše, bilo je ogromno izzivov in najboljši čas, ki sem ga preživela.

Zakaj je bilo tako veliko izzivov?
Ben Stiller je eden najboljših komikov. Je eden najboljših naše generacije in tudi vseh časov. Vedno sem občudovala njega in njegovo delo. In ko sem vsak dan hodila na snemanje, vedoč da bom z njim delala, je bilo kar zastrašujoče. In potem je tu še odličen režiser Paul Weitz, nekaj prizorov pa sem posnela tudi z Ownom Wilsonom, Robertom De Nirom in Dustinom Hoffmanom, tako da je bilo, kot vidite, polno izzivov.

Povejte malo o svoji vlogi ...
Igram Andi Garcia, ki je zelo odprta, ki nikoli ne pomisli, preden kaj reče. Pove točno tisto, kar ima v mislih. Je predstavnica prodaje farmacevtskih proizvodov, le-te pa so ponavadi nekdanje navijačice. Tako da se zgodba nekako vrti okoli tega.

Ste bili kdaj tudi sami navijačica?
Ne, to je res smešno, ker nikoli nisem bila taka. Bila sem bolj osamljena, tako da je bilo zabavno igrati eno takšnih deklet.

In kako se vklopi v zgodbo?

Ker Ben igra bolničarja in je vodja bolničarjev v bolnišnici, kjer dela, moj lik Andi spremlja njegovo delo. Predstavnice ponavadi zdravila predstavljajo zdravnikom, a ona gre naravnost do njega, ker se ji zdi zelo sočuten in ga občuduje pri delu. On tako zastopa njeno zdravilo, ki pomaga pri potenci. Tako da je veliko smeha na ta račun.

Sodelujete z velikimi komiki. Ali je težko ohraniti resen obraz, ko snemate prizore?
Lahko se smeješ pri prizorih, ko oni igrajo, ko pa igraš sam, moraš dobro odigrati svoj lik.

Če govoriva o igralskih legendah, to je drugi film, kjer ste sodelovali z Robertom De Nirom. Je bilo strašno prvič snemati z njim?

Ja, prvič sem z njim snemala v filmu Mačeta in sem bila nekako prestrašena. Na koncu dneva sem ugotovila, da je le igralec, ki si želi posneti najboljše prizore, je šaljiv, odprt in radodaren.



Kje ste snemali film Njuna družina?
Nekaj dni v Chicagu, večinoma pa v Los Angelesu.

Ste posneli kakšen prizor z Barbro Streisand in Ownom Wilsonom?
Z njo na žalost ne, ampak je res neverjetna igralka. Z Ownom sem posnela nekaj prizorov, a njega poznam tudi osebno.

Je lažje ali težje igrati s prijatelji?
Mislim, da je težje igrati s prijatelji, kot pa z nekom, ki ga ne poznaš. Ko si z nekom prijatelj, si pač prijatelj in ga sprejmeš takšnega, kakršen je. Owen je odličen moški in je olajšal snemanje. Je pravi komik.

Intervju z Robertom De Nirom si lahko preberete na tej povezavi.

Je težko igrati v komediji?
Da, komedijo je najtežje snemati.

In zakaj je tako?
Če gre za čustven prizor v drami ali grozljivki, je subjektivno, ali je prizor deloval ali ne. Pri komediji je drugače – če ljudi ne nasmeješ, potem si zavozil. Tako da je težko.

Če povzameva, kako je bilo na snemanju?
To so bili najboljši časi zame. Vsak dan sem prihajala domov in vedela, da sem dobro opravila. Ob takšnih igralcih se moraš res potruditi in snemanje komedije je bilo zelo zabavno. Vsak dan je bil odličen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.