Težki časi so jo okrepili

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Catherina Zeta-Jones je za revijo InStyle zaupala, da so jo težave le še okrepile.
Oglej si celoten članek

Zdravstvene težave Catherine Zeta-Jones in Michaela Douglasa so njuno življenje obrnile na glavo, a govoricam o zakonski krizi sta naredila konec. "Trudim se, da se zdravo prehranjujemo, odpovedala sem se kajenju in uživamo vsako minuto. Fokus je družina," je zaupala Catherine.

Priznala je, da so jo težki časi okrepili in da ni bila vedno tako močna, kot se je zdelo. "Imam svojo ranljivo plat, čeprav pogosto izgledam, kot da mi nihče nič ne more. Če ti usoda meče polena pod noge, te kot ženo in mater to ne sme presenetiti. Moraš se zavedati, da ne smeš izgubiti preveč moči," je povedala lepa igralka, ki se je v zadnjem času borila z manično depresijo in moževim rakom na grlu: "Ta oblika raka je izjemno agresivna in se lahko vrne, vendar vsi upamo na najboljše."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.