Težki časi za Coro Schumacher

Foto: EPA
Foto: EPA
Družinske drame pri Schumacherjevih še ni konec …
Oglej si celoten članek

Cora Schumacher ne pride do miru. Umazana ločitev od nekdanjega dirkača Ralfa Schumacherja še ni končana, kar vpliva tudi na odnos, ki ga ima s sinom Davidom. 15-letnika menda že lep čas ni videla, za kar krivi nekdanjega moža. Poleg tega pa naj bi imela blondinka še finančne težave, tudi zaradi stroškov, ki jih je s sabo prinesel konec zakona in prepiranje na sodišču.

Cora je morala sedaj sprejeti bolečo odločitev – izselila se je iz razkošne vile. Nanjo jo veže preveč spominov na srečne čase s sinom, poleg tega pa ji zelo prav pride najemnina, ki jo sedaj mesečno prejema. Vilo je hotela celo prodati, a je Schumacher prodajo blokiral …

Ralfovo premoženje je ocenjeno na 100 milijonov evrov, od tega je Cora dobila šest milijonov.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 19:59 11. Avgust 2017.

    Delat naj gre pri nas za minimalca 609e

  • 16:53 11. Avgust 2017.

    Res mora biti hudo,če imaš samo 6 milijonov.Si ne znam predstavljat,kak bi živel s tem drobižem.Mater ji ...

  • 16:17 11. Avgust 2017.

    Ah, sponzoruša ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.