Težki časi za Hajdi Korošec, družino spet prizadela huda bolezen

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Bolezen udarila že drugič …
Oglej si celoten članek

Za našo priljubljeno spletno vplivnico, uspešno podjetnico in pevko Hajdi Korošec Jazbinšek se novo leto ni začelo nič kaj vzpodbudno, družina se ponovno sooča s hudo boleznijo. Njena mama in največja vzornica je ponovno zbolela. Že pred leti je sicer uspešno okrevala po onkološki situaciji, sedaj pa je žal udarilo še na drugem področju. 

"Čeprav odkrito govorim o vsem, zdravstvene slike svojih staršev ne bi razkrivala, lahko le povem, da je mama trenutno doma in v postopku zdravljenja. Žal, bolezen ne izbira, lahko pa pohvalim, kako neverjetno je osebje na ljubljanski onkologiji. Zelo smo pozitivno presenečeni. Kljub temu, kakšno gnečo imajo, se trudijo. Odnos zaposlenih je neverjeten, znajo ti vse razjasniti in te potolažiti. Vsa čast," je za zurnal24.si razkrila Hajdi, ki je na svoje starše zelo navezana, saj skupaj tudi živijo.

Ravno v času bolezni v družini, pa se soočajo tudi z obnovo doma, ki jim jo otežuje korona situacija in pomanjkanje delavcev. Hajdi je povedala, da hišo obnavljajo, ker sinova rabita vsak svojo sobo, a da je situacija izredno stresna, saj v hiši, ki jo obnavljajo, tudi živijo. 

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.