Težki časi za Lucienne Lončina

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Ne le posel, pestijo jo tudi družinske zadeve.
Oglej si celoten članek

Za lepo pianistko Lucienne Lončina, ki jo je širna Slovenija spoznala kot žirantko v šovu Slovenia ima talent, časi niso rožnati. Kot večina glasbenikov, je tudi ona na čakanju za delo. Lucienne je pred korono sicer igrala v Avstriji, kjer je v enem izmed smučarskih središč s svojo glasbo zabavala goste. Stalnica pa je bila tudi v portoroškem hotelu Kempinski. 

Poleg čakanja, pa jo pestijo tudi družinske težave. Njena starša namreč živita v Angliji, kjer jih pianistka ne more obiskati, saj je njen oče, ki je star 90 let, že dva meseca v bolnišnici in brez stikov s svojci. Tako se slišijo le prek telefona in videoklicem, a Lucienne pravi, da to seveda ni isto kot v živo. 

Pianistka tako te težke čase premaguje s primorskim soncem, sprehodi v naravo in vnuki, ki jima vsak dan priredi klavirski koncert. "Vnuka sta stara skoraj dve in 4 leta in imata ritmiko že ukoreninjeno, tako da se zelo lahko dela z njima," pravi ponosna babica, ki vnuka že glasbeno izobražuje, čas pa nameni tudi komponiranju in snemanju svoje glasbe. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.