Težko pričakovani naraščaj je tu

Foto: Profimedia
Štorklje so bile v zadnjih dneh zelo aktivne.
Oglej si celoten članek

Igralka Eva Longoria je postala mamica. V torek je na svet privekal njen prvi otrok, deček, ki sta mu z možem nadela ime Santiago Enrique Baston. 

Par je novico potrdil za Hola!USA. Povedala sta, da sta presrečna in z njihovimi bralci delila tudi prvo fotografijo dečka. 

Magazin Eva Longoria prestaja pekel

Foto: Profimedia Zara Tindall

Naraščaja pa se veselijo tudi na britanskem dvoru. Zara Tindall, hči princese Anne, je v ponedeljek rodila deklico. Njenega imena še niso razkrili. Zara in Mike Tindall sta že starša štiriletne Mie. 

Deklica je tako drugi pravnuk kraljice Elizabete, ki se je rodil letos. Aprila sta namreč tretjega otroka, sina Louisa, dobila princ William in Kate Middleton. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.