Težko verjeti, a s to znano Slovenko se Jan Plestenjak še ni združil

Foto: Nina Žnideršič
Foto: Nina Žnideršič
Ta lepotica mu je doslej "ušla" …
Oglej si celoten članek

Čeprav je težko verjeti, dva največja zvezdnika slovenske glasbene scene, Jan Plestenjak in Helena Blagne, še nikoli nista zapela v duetu. To se bo zgodilo prvič v oddaji Božična noč na Televiziji Slovenija, ki si jo boste gledalci s Prešernovega trga in v živo iz studia 2 Televizije Slovenija lahko ogledali v petek, 24. decembra, ob 20. uri na TV Slovenija 1. 

Helena Blagne, ki bo gledalce tudi letos pozdravila v vlogi gostiteljice, bo skupaj z glasbenimi gosti v središču praznično okrašene prestolnice prepevala najlepše božične uspešnice. Glasbene zvezde bodo na letošnjo božično noč posebej močno sijale, nastope bo spremljal Simfonični orkester RTV Slovenija in tudi Otroški pevski zbor RTV Slovenija. 

Pričakujemo tudi nastop ene od popularnejših pevk v regiji, ki v Ljubljano skupaj z božičnim voščilom prinaša pesem s sporočilom o miru. V televizijskem studiu pa se bodo na božični večer dogajala navdihujoča srečanja, ki jih bo povezovala Bernarda Žarn

Foto: Adrijan Pregelj/ RTV Helena Blagne

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 00:16 25. December 2021.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • 12:46 24. December 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.