The Biggest Loser: Kruta usoda mnogo prezgodaj vzela Daniela

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Kandidat šova The Biggest Loser dočakal le 30 let.
Oglej si celoten članek

Američani žalujejo za 30-letnim Danielom Wrightom, ki je izgubil boj z levkemijo. Vest so razširili nekdanji kandidati šova, s katerim je Daniel zaslovel po ZDA. “Ko sem slišala, da je Daniel umrl, mi je počilo srce. Tako močno se je boril proti raku,” je na družbenem omrežju zapisala nekdanja tekmovalka šova Courtney Crozier in dodala, da je Daniel spadal med najbolj prijazne ljudi, ki jih pozna. “Nikoli ni izgubil upanja, tudi v najbolj temnih časih ne. V čast mi je, da sem ga poznala.”

Daniel, pri katerem so raka odkrili oktobra 2017, je nastopil v kar dveh sezonah omenjenega šova, v sedmi in osmi. Skupaj je shujšal za več kot 110 kilogramov.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.