The Biggest Loser: Ta mladenič Indiri viša srčni utrip

Foto: Planet TV Indira Ekić
Plavolaska mu popolnoma zaupa.
Oglej si celoten članek

Indira Ekić se pripravlja na petkovo finalno oddajo, v kateri bo pokazala, ali so se je fantje upravičeno bali ali ne. Koliko kilogramov je izgubila, bomo izvedeli še nocoj.

Svoje kilograme topi v družbi simpatičnega trenerja Matica, za katerega je povedala, da mu popolnoma zaupa."Zdaj treniram z Maticem in zaupam njegovi presoji. Delam tako kardio treninge kot tudi treninge za moč,“ je za Žurnal24 povedala plavolaska in dodala, da se ekstremov, kot smo jih videli v šovu, zdaj ne poslužuje. "Trener mi je predlagal, da je bolje, da nekaj pojem in normalno treniram, naredim trening tako, kot je treba in je to to. Nič ekstremov,“ je še dodala edina ženska finalistka prve sezone The Biggest Loser Slovenija, ki smo jo spremljali na Planet TV.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:36 12. Januar 2018.

    K.D. tole pa je kvaliteten clanek NOT ......pejd ti tud doma tko kot Ana H. ....sramota novinarstvu!!!! In ce ste …

  • 09:52 12. Januar 2018.

    Uau.Karido so dejansko popravili na kardio,KD je po moje tarca posmeha vseh.Sam se manjka clanek,katera znamenja so zvesta,nezvesta,katera so sportni …

  • 09:08 12. Januar 2018.

    KARIDO trening.....KD je izumil nov nacin treninga.Ni mi jasno,a se dejansko norcujete iz bralcev ali ste resnicno tako butasti.Ker to …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.