The Biggest Loser: Tekmovalke nastopile na tednu mode

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Trend manekenk z oblinami je zajel tudi Slovenijo.
Oglej si celoten članek

Sinoči so se po pisti ljubljanskega tedna mode LJFW sprehodile tudi kandidatke šova The Biggest Loser, Pia, Gaja in Belma, iz prve vrste pa so jih spremljali voditeljica šova Saška Lendero in osebna trenerja Nataša Gorenc ter Jan Kovačič

Foto: Mediaspeed The Biggest Loser

Resničnostne zvezdnice so po modni pisti hodile za znamko Joseph Ribkoff, ki ustvarja brezčasno modo, vse do konfekcijske številke XXL. Obraz znamke v Sloveniji je Danica Lovenjak, ki si je revijo prav tako ogledala iz prve vrste. "Najbolj všeč mi je, da teh oblek ni potrebno likati, kar še kako prav pride na potovanjih. Prednost oblek Joseph Ribkoff je tudi, da poudarijo tisto, kar je najlepše na nas.Obleke morda res ne bodo spremenile sveta. Spremenile pa ga bomo ženske, ki bomo te obleke nosile," o svoji najljubši modni znamki pove Lovenjakova, ki je vsekakor ena izmed domačih estradnic, ki ponosno nosi svoje obline, kar pa ne pomeni, da ji ni pomemben zdrav duh v zdravem telesu, saj se redno poti v fitnesu. 

Foto: Mediaspeed LJFW

Foto: Mediaspeed LJFW

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.