The Cult v kultnem klubskem vzdušju

Foto: Arhiv organizatorja
Foto: Arhiv organizatorja
Na ekskluzivnem koncertu v klubskem vzdušju bodo 4. julija v Kinu Šiška nastopili kultni The Cult.
Oglej si celoten članek

The Cult, ki se na turneji te dni potikajo na večjih koncertnih prizoriščih, bodo v začetku julija pri nas nastopili na koncertu v klubskem vzdušju. Po odpovedanem koncertu v Ljubljani leta 2011 boste po 11 letih lahko končno spet uživali v enem izmed največjih biserov hard rock glasbe.

V Kinu Šiška lahko pričakujete tako skladbe z nove plošče Choice Of Weapon, ki je izšla pred tremi dnevi, kot tudi njihove starejše uspešnice.

The Cult so britanska rock zasedba, ustanovljena leta 1983, ki je v prejšnjih dveh desetletjih zasedala vrhove lestvic, na turnejah spremljala skupine, kot so Guns N' Roses, in po celem svetu prodala več milijonov albumov. V skoraj tridesetih letih turbulentnega obstoja je skupina zamenjala mnogo članov in zaradi medsebojnih trenj nekajkrat tudi razpadla, od leta 2006 pa le ostaja nespremenjena.

Za vstopnico boste v predprodaji odšteli 32 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.