The Killers še letos z "vmesnim albumom"

Foto: Žurnal24 The Killers so letos večkrat igrali blizu Slovenije, med drugim junija na festiv
Rockerji iz Las Vegasa The Killers napovedujejo, da bodo še letos izdali zbirko skladb z B-strani singlov in jo pospremili s povsem novim singlom.
Oglej si celoten članek

Veselo novico je oboževalcem "najbolj britanskega ameriškega benda" sporočil frontman Killersov Brandon Flowers. Zbirko bodo Američani predvidoma novembra nekako vrinili pred tretji album, na katerem bodo začeli delati, ko končajo turnejo. The Killers so že vse poletje izredno dejavni, saj nastopajo tudi na velikih glasbenih festivalih po Evropi, največ v Veliki Britaniji. Vmes so imeli dovolj časa, da so posneli božični singel Don't Shoot Me Santa, katerega dobiček bo namenjen pobudi RED, ki se bojuje proti širjenju virusa HIV. Katere skladbe bodo dobile prostor na novembrskem albumu, še ni povsem jasno, je pa Flowers potrdil, da bo na njem tudi nekaj remiksov, ki so jih naredili The Killers sami.

Brandon Flowers, Dave Keuning, Mark Stoermer in Ronnie Vannucci Jr. so do zdaj izdali dva albuma – leta 2004 je izšel Hot Fuss, ki je navdušil kritike in poslušalce (v ZDA je bil trikrat platinast, v Veliki Britaniji, kjer so zadovoljni z njihovim "britanskim zvokom", pa kar štirikrat), oktobra lani pa je na police trgovin prišel Sam's Town.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.