The Subways na Rock Otočcu

Foto: Žurnal24 Skupina The Subways (Foto: Rock Otočec festival)
Skupina The Subways bo nastopila na letošnjem festivalu Rock Otočec, kjer bomo lahko premierno slišali tudi izbrane komade iz njihovega najnovejšega albuma.
Oglej si celoten članek

Angleška alternativna rock zasedba The Subways, ki bo nastopila na letošnjem festivalu Rock Otočec, ki bo potekal med 1. in 3. julijem, je s svojim debitantskim albumom osvojila zlato naklado. Skupina je znana tudi po svoji izredni odrski energiji in pozitivni interakciji z občinstvom. Pojavili so se že na največjih festivalskih odrih, njihov hiter vzpon zaznamujejo nastopi na najodmevnejših svetovnih festivalih, kot so Reading festival, Rock am Ring, Nova Rock, Glastonbury, Download ter mnogi drugi.

 

Skupina te dni ravno končuje svoj zadnji studijski album, ki naj bi predvidoma izšel letos septembra, po besedah članov skupine pa naj bi postregel z energično dozo rocka. Prihajajoči singel iz zadnjega albuma naj bi skupina izdala poleti, izbrane komade iz najnovejšega albuma pa bo mogoče premierno slišati tudi na Rock Otočcu.


The Subways so drugo največje ime letošnjega Rock Otočca. Nosilec letošnjega programa in ostali nastopajoči pa bodo objavljeni v začetku prihodnjega tedna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.