The Voice Kids: Lina Kuduzović morala trepetati

Foto: Dailymotion.com
Foto: Dailymotion.com
Mark Forster Lino Kuduzović poslal v finale nemškega šova The Voice Kids.
Oglej si celoten članek

Pretekli teden je Lina Kuduzović v šovu The Voice Kids v neposrednem boju na odru pometla s konkurentoma in si zagotovila mesto v polfinalu. Sedaj pa je znano, ali se je Lina, ki z družino že pet let živi v Švici, uvrstila v finale.

Žiriji je morala še enkrat zapeti pesem Hurt pevke Christine Aguilera, s katero se je predstavila že na avdiciji. "Ni moja najljubša pevka, a z njenimi pesmimi lahko najbolje pokažem, kaj glasovno zmorem,“ je 14-letnica povedala za Blick.

Njenega mentorja Marka Forsterja je po nastopu njegovih petih vajencev čakala težka naloga. Izbrati je moral dva kandidata, ki se bosta uvrstila v finale. Glasbeniku je bilo vidno težko. Najprej je izbral Diano, nato pa Lino, ki je po uvrstitvi v naslednji krog povedala: "Ne morem verjeti. To je najlepši dan v mojem življenju.“

PREBERITE ŠE:
Lina Kuduzović v jok zaradi konkurentke
Boj za Lino Kuduzović je bil umazan

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.