The White Stripes sta se razšla

Foto: Žurnal24 Meg je igrala bobne, Jack pa je pel. (Foto: Reuters)
Meg in Jack White sta oznanila konec dua The White Stripes.
Oglej si celoten članek

Na svoji spletni strani sta objavila sporočilo, da "ne bosta več snemala pesmi ali javno nastopala". Kot pravita, za konec obstaja nešteto razlogov, glavni pa je ta, da želita ohraniti tisto, kar je bilo pri duetu "lepega in posebnega". Upata tudi, da s svojo odločitvijo nista užalostila oboževalcev, ki se jim za vso podporo še enkrat iskreno zahvaljujeta.

Duo je nastal leta 1997, v zadnjih letih pa se je Jack posvetil še drugim projektom – skupinama The Dead Weather in The Raconteurs. Poleg tega vodi tudi založbo Third Man Records. Zadnji album Under the Great White Northern Lights sta izdala leta 2010.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.