Thorntonova hči kriva uboja

Foto: Žurnal24 Billy Bob in Amanda, ki je sad njegovega prvega zakona z Melisso Lee Gatlin, nim
Hčerko Billyja Boba Thorntona so spoznali za krivo uboja.
Oglej si celoten članek

32-letno Amando Brumfield, hčerko hollywoodskega igralca Billyja Boba Thorntona, so spoznali za krivo uboja otroka njene najboljše prijateljice. Deklica je zaradi hudih poškodb glave umrla leta 2008.

Obramba Brumfieldove je trdila, da je otrok, ki je pri njej prenočil, padel iz ograde in z glavo udaril ob tla. Zagovorniki so tudi menili, da je padec le poslabšal staro poškodbo in da deklica samo od tega udarca ne bi umrla. Tožilec pa je dokazal, da tako velika poškodba glave in možganov nikakor ni mogla nastati po padcu z otroške ogradice.

Julija bo znano, za koliko let bo Brumfieldova morala v zapor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.