Ti dve znamenji sta nepremagljivi

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V sporu s tema dvema znamenjema ne morete zmagati ...
Oglej si celoten članek

NAJMOČNEJŠI ZNAMENJI

Škorpijon je tisti, ki v prepiru, v pretepu zmaga. Ne samo, da so močni, so tudi zelo pametni in vas bodo na vsak način razorožili. Z besedami ali brez njih. Če ne vedo, kako priti do zmage, najdejo vašo šibko točko in vas s svojim ostrim repom pičijo ravno v to točko. Njim je zmaga največji izziv v življenju.

Oven je ognjeno znamenje, ki mu, tako ko škorpijonu, zmaga pomeni veliko. Ovni so zelo nepredvidljivi in včasih nepremišljeni, zaradi česar so težki nasprotniki. So tako zelo tekmovalni, da bi naredili vse, da bi zmagali. V boju, prepiru, ovni nimajo nikakršnih moralnih zadržkov.

NAJŠIBKEJŠI ZNAMENJI

Ljudje, rojeni v znamenju tehtnice, niso prepirljivci, niti pretepači. Naredili bodo, kar se le da, da bi se izognili nepotrebni drami. Ko pride do prepira, pa razmišljajo o tem, kako tega čim prej zaključiti.

Tudi ribe spadajo med tiste posameznike, ki jim ni do slabe volje in prepirov. So zelo prijazni in uvidevni. Njihov pristop v pretepu, prepiru bo vedno političen – čim manj fizičnega nasilja in hiter pogovor, ki bo razrešil vse težave.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.