Ti znani Slovenci priznali, da so kradli, vozili brez izpita, ponarejali osebne …

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24
Opa, to pa je iskreno …
Oglej si celoten članek

Mladi slovenski glasbeniki, Polkaholiki, Ula Ložar in Lara Kadis, so bili postavljeni pred več pet sekundnih izzivov, v katerih so izdali marsikaj pikantnega. Med drugim tudi, kaj ilegalnega so počeli in komu so nazadnje rekli 'ljubim te' … Njihove odgovore si poglejte v spodnjem videu, ki so ga posneli za priljubljeni Youtube kanal Joonglaa. 

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni Youtube kanal Joonglaa vabi, da postaneš Youtube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:27 8. Avgust 2020.

    Ti znani Slovenci ,kdo pa so sploh te osebe ,čisto neznane... kak bombastičen naslov .zakaj že?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.