Tibor in Ana nista več par

Foto: Marko Delbello Ocepek
Foto: Marko Delbello Ocepek
Resničnostna zvezdnika, ki sta se spoznala v šovu Big Brother, sta se po nekaj letih veze in rojstvu hčerke Noemi razšla.
Oglej si celoten članek

Tibor Baiee, ki je ravnokar izpadel iz šova MasterChef Slovenija, je izdal, da se smodi tudi v njegovem zasebnem življenju. Pred pol leta se je namreč razšel s svojo partnerko Ano Hrovat, s katero sta se kot tekmovalca spoznala v šovu Big Brother, leta 2015. 
 
"Ana in Noemi se selita na Koroško, kjer bosta bližje Anini družini, vendar z normalnimi dogovorjenimi stiki z očetom (mano), ki ostaja(m) v Ljubljani. Mnenja sva, da je za vse, in predvsem za Noemi, tako najboljše. /.../ Z Ano ničesar ne obžalujeva, saj imava najlepšega in najbolj pridnega otroka na svetu, ki ga oba naravnost obožujeva in ljubiva z vsem srcem. Sedaj oba čutiva odgovornost, da ji s še bolj intenzivno ljubeznijo ob ločenih stikih omogočiva srečno odraščanje," je za 24ur.com povedal Tibor. 

Za komentar smo poklicali tudi Ano, ki pa pravi, da zasebnih zadev ne komentira. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:12 23. Maj 2018.

    Pa tak srecna sta bila

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.