Tibor in Ana postala starša in izdala ime!

Foto: Marko Delbello Ocepek
Foto: Marko Delbello Ocepek
Resničnostna zvezdnika Tibor Baiee in Ana Hrovat sta postala starša.
Oglej si celoten članek

Tibor in Ana, ki sta se spoznala v prejšnji sezoni šova Big Brother, sta svojo ljubezen okronala z naraščajem. Deklica je na svet privekala v ljubljanski porodnišnici, starša pa sta ji nadela ime Noemi.

"Adijo lepo življenje-------> živijo NOVO še lepše in čudovito življenje v troje," je novopečeni očka okoli pol desetih dopoldne sporočil svojim Facebook prijateljem.

Za nas pa je še vedno v oblakih povedal: "Čeprav se je rodila tri tedne prezgodaj, je donošena, zdrava in vse je v redu. Pri porodu sem bil prisoten, čeprav nervozen, sedaj pa se že skupaj cartamo."

Čestitke tudi s strani našega uredništva!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:52 30. Avgust 2016.

    A dej nehej !<br />Ne bi vedli, če ne bi prebrali.

  • 12:49 30. Avgust 2016.

    A če sta izdala ime, sta torej izdajalca?

  • 12:09 30. Avgust 2016.

    Za crknit! Vest o Tomaževi smrti objavite med samimi nizkimi trači o tem, katera ga je noter imela.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.