Tibor odločitve ni najbolj sprejel

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
Ana in Tomaž sta se odločila, da bodo vsi en teden stradali.
Oglej si celoten članek

Kot smo poročali, sta Ana in Tomaž dobila nespodobno ponudbo. Če želita v žep pospraviti 5 tisoč evrov, morajo za to vsi 7 dni stradati, če bi rada le tisoč evrov, pa tri dni. Lahko pa se odločita, da denarja ne sprejmeta in s tem tvegata morebitno izselitev.

Čeprav je Ana takoj povedala, da za 5 tisočakov ne bo stradala tako dolgo, si je očitno premislila. Tomaž je stanovalcem namreč povedal, da bodo en teden jedli le beljakovinske napitke. Po tem, ko jim je razložil celotno zgodbo, je večina tekmovalcev odločitev razumela. David je celo rekel, da bi storil enako, saj "denar ne pada z neba“. Le Tibor je mrko gledal predse ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.