Tiëstomanija na vrhuncu

Foto: Žurnal24 Največji navdušenci so nestrpno čakali na začetek predprodaje.
Privrženci nizozemskega didžeja Tiësta so prvi dan predprodaje vstopnic za njegov bližajoči se koncert razgrabili dva tisoč vstopnic.
Oglej si celoten članek

Od koncerta, ki se bo na Gospodarskem razstavišču odvil 24. junija, nas ločijo še dobri trije tedni. Boj za vstopnice pa se je že začel. Ob začetku predprodaje so najbolj zagreti oboževalci dobesedno razgrabili dva tisoč vstopnic. Organizator napovedjue, da bo ob takšnem tempu dogodek razprodan v manj kot desetih dneh.

 
 

Pravzaprav mi je vseeno, koliko stane vstopnica. Tiësto je legenda med DJ-ji in ni mi težko odšteti tudi več denarja, saj vem, kaj lahko pričakujem.

navdušenec, ki je vstopnico kupil v prvih minutah predprodaje

 
Do zdaj je bilo prodanih že več kot 76 odstotkov vstopnic. Zanimanje za omenjeni dogodek se po besedah predstavnika Eventima, Sandija Luznika, lahko primerja le s koncerti skupin, kot sta RBD in U2. Organizator opozarja, da v primeru razprodaje vstopnic v predprodaji vstopnice na dan dogodka ne bo mogoče kupiti.

Obetamo si lahko vrhunski dogodek, ki bo paša za oči in razvajanje za ušesa, saj skupaj z zvezdnikom prihaja tudi odlična tehnična ekipa Unlimited Production.

Tiësto

 
Najboljši DJ na svetu
Tiësto je v letih nizanja uspehov postal eden od najzahtevnejših, najdražjih in najbolj razvajenih izvajalcev na svetu. Svojo kariero je začel leta 1985, vse od takrat pa je bil kar trikrat razglašen za najboljšega DJ-ja na svetu. Tisti, ki zanj prej še niso slišali, pa so si ga zagotovo zapomnili po nastopu na olimpijskih igrah v Atenah leta 2004, ko je nastopil pred dvomilijardno množico.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.