Tiger se ločuje

Foto: Žurnal24 Zakoncema le ni uspelo zdržati vseh pritiskov ...
Kljub opravičilu in zdravljenju zasvojenosti s seksom se Tiger Woods in Elin Nordegren ločujeta.
Oglej si celoten članek

Po navedbah Entertainment Tonight par že dlje časa ne živi več skupaj. "To, da je Tiger pristal na zdravljenje zasvojenosti s seksom, je zadostovalo, da svojo družino obdrži skupaj. Vendar smo izvedeli, da je zakona vseeno konec," je povedal vir.

Navedbe izpostavljajo, da se je Elin odpravila na počitnice v Arizono, medtem ko je njen soprog igral golf na turnirju, kjer bi ga morala, kot ponavadi, spremljati in navijati zanj.

"Prav tako že dolgo časa nista spregovorila. Videti je, kot da se morata pogoditi še o podrobnostih glede ločitve, preden jo podpišeta in nadaljujeta vsak svojo pot," je še dodal vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.