Tigerju Woodsu izbil zob

Foto: EPA tiger woods Foto: Profimedia tiger woods
Lindsey Vonn je razložila, kako je Tiger Woods ostal brez zoba.
Oglej si celoten članek

V ponedeljek po superveleslalomu v Cortini d'Ampezzo se je veliko govorilo o Lindsey Vonn, ki je zabeležila rekordno 63. zmago v svetovnem pokalu, a tudi o njenem partnerju Tigerju Woodsu, ki je ostal brez zoba.

Vonnova je na Facebooku zapisala, da je bila Tigerjevega obiska zelo vesela, a da se je počutila grozno, ker je izgubil zob. "Ko sem zapeljala na ciljno ravnino, se je v Tigerja zaletel kamerman in mu izbil zob. Kljub temu je ostal dobre volje. Ni se pritoževal ali prosil za posebno pomoč oziroma varovanje. Vesela sva bila, da sva v tistem trenutku lahko skupaj uživala,“ je zapisala uspešna smučarka.

Woods je počakal, da je Lindsey dobila pokal, nato pa ga je policija odpeljala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.