Tiha poroka in ločitvi leta

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Naj sta še tako zaljubljena in srečna, v hollywoodskih zakonih kaj hitro zaškripa. Nekaterim krizo uspe prebroditi, medtem ko drugi potonejo. Priča smo bili tihim porokam in ločitvama leta.
Oglej si celoten članek

Vse to nam je prineslo iztekajoče se leto, a pojdimo lepo po vrsti.

Kaj je lepšega kot leto začeti na novo. Eddie Murphy si je s Tracey Edmonds 1. januarja na Bora Bori prisegel večno zvestobo. Ameriške oblasti poroke na omenjenem otoku ne priznavajo, zato sta mladoporočenca za sredino januarja napovedala še en obred. A glej ga zlomka. Prva poroka leta 2008 je bila zelo kratka. Po slabih 14 dneh sta Eddie in Tracey ugotovila, da so med njima nepremostljive razlike.

2. februar je bil prav poseben dan za Nicolasa Sarkozyja in Carlo Bruni. Hitro odvijajoče se razmerje med francoskim predsednikom in nekdanjo manekenko je doseglo vrhunec, ko je Carla postala prva dama in prevzela vse odgovornosti, ki pritičejo prvi dami. Naslednji korak: naraščaj.

Nekateri so zelo skrivnostni o svojem razmerju. Beyoncé je potrebovala kar nekaj časa, da je priznala svojo zvezo z raperjem Jay-Z-jem. Ko sta konec marca zaprosila za poročno dovoljenje, je postalo jasno, da se pripravlja nekaj velikega. Fotografije raperjevega newyorškega stanovanja so obkrožile svet, priznanja ali uradne fotografije pa ni bilo od nikoder. Na potrditev s strani para je bilo treba čakati vse do novembra.

Mariah in Nick naj bi razmišljala o otroku. © Flynet/JLP

 
Samo dva meseca je Mariah Carey potrebovala, da je v pevcu Nicku Cannonu spoznala sorodno dušo. Ljubezen na prvi pogled sta 30. aprila kronala s poroko na Bahamih . V znak predanosti drug drugemu sta si omislila ujemajoča se tatuja.

Leto 2008 je bilo leto predsedniških porok. Po poroki Sarkozyja in Brunijeve je maja gospa Hagar postala hčerka ameriškega predsednika Busha Jenna Bush . Le sedem dni za Jenno Bush sta se poročila Ashlee Simpson in Pete Wentz .

Vznemirjenje po poroki Ashlee in Peta se še ni dobro pomirilo, ko je v medije pricurljala novica, da je Jessici Albi uspelo skorajda nemogoče. Poročila se je , ne da bi medijem to uspelo izvedeti. S Cashem Warrrenom sta si izmenjala prstana kar na matičnem uradu na Beverly Hillsu brez svatov.


Ellen naj bi si želela otrok, a trenutno Portia ni navdušena nad njeno idejo. © Flynet/JLP

 
Po štirih letih sta se avgusta za poroko odločili Ellen DeGeneres in Portia de Rossi , sledila sta jima tudi Ryan Reynolds in Scarlett Johansson . Kljub neuspelemu zakonu in še vedno trajajočemu sporu z bivšo ženo Denise Richards, je med poročenimi moškimi že tretjič tudi Charlie Sheen .

Poročili so se še igralka Tia Mowry , producent Timbaland , igralca Jason Biggs in James Gandolfini , pevka Jewel , Howard Stern , Spencer Pratt in Heidi Montag , pevka KT Tunstall , igralec Sean Bean , Lou Reed , Kristiana Lokken ter Ethan Hawke .

Ločitvi leta
Za najbolj odmevni ločitvi so poskrbeli na britanskem otoku. Kraljica popa se je razšla z režiserjem, hrvaška manekenka pa ima dovolj malega šefa formule 1.

Bivša zakonca naj bi se dogovorila o finančni plati ločitve. © Flynet/JLP

 
Madonni so že v prvi polovici leta pripisali romanco z igralcem baseballa Alexom Rodriguezom . Oba vpletena sta romanco zanikala, a je Rodriguezova vloga za ločitev govorice le še povečala. Guy Ritchie je zatrjeval, da je vse v redu, a jima po njenem rojstnem dnevu ni uspelo več igrati. Madonna je spakirala kovčke in se preselila nazaj čez lužo, Guya pa smo končno opazili z nasmehom na obrazu.

Na videz civilizirana ločitev ni minila brez izjav v stilu kdo, komu in zakaj. Madonna je na koncertih nazorno pokazala, kaj si misli o svojem bivšem in njunem zakonu. O njej pa je veliko vedel povedati njen nekdanji tast. Par naj bi kljub temu že dosegel dogovor o delitvi premoženja, če pa gre verjeti zadnjim poročilom, naj bi božične praz nike preživela skupaj. Zaradi otrok, seveda.

Zakaj se po 24 letih ločuje Slavica Ecclestone , ni znano. Svojega 25 centimetrov manjšega in 28 let starejšega Bernieja pač preprosto zapušča. Šef formule 1 naj bi si sicer prizadeval za rešitev zakona, a naj bi bila Hrvatica trdno odločena. Obeta se ji velik kupček denarja, ki ga bo moral Bernie izplačati. Epilog sledi.

Ločitve kot po tekočem traku
Medtem ko v Hollywoodu vlada baby boom, se mesto slave še vedno ne more izogniti ločitvam. Da se ločujeta, sta na začetku leta potrdili pevka Natalie Imbruglia in Pamela Anderson . S koncem zakona se je morala spoprijeti tudi Pink , ki ji je uspelo iz življenjske preizkušnje potegniti pozitivno plat. Pesem, v kateri opisuje svojo izkušnjo, je namreč postala hit po vsem svetu.

 

Zakon Robina Williamsa je razpadel po 19 letih. © Flynet/JLP

 
Po 19 letih zakona sta Robin Williams in njegova žena spoznala, da tako ne gre več naprej. Z enako ugotovitvijo sta se morala spoprijeti tudi Liv Tyler in Royston Langdon . Neprijetno spoznanje je doletelo tudi pevko Shanio Twain . Njen mož si je dneve krajšal z njeno prijateljico in po 15 letih se je zakon končal.

Zakon se lahko konča tudi po slabih osmih mesecih. Ivana Trump je 12. aprila v Palm Beachu priredila razkošno poroko . Srečni izbranec je bil italijanski maneken, ki bi rad postal igralec, Rossano Rubicondi . Že po nekaj mesecih so se razširile govorice o napetostih v zakonu, ki so se izkazale za resnične. Novembra si je Ivana že našla mlajšega moškega, prvega decembra pa le priznala, da je njenega zakona konec .

Šele prometna nesreča igralca Morgana Freemana je razkrila, da je njegovega zakona konec . Razlog naj bi bila ženina prijateljica. Razloga pa nista navedla Marg Helgenberger in Alan Rosenberg , ki sta bila poročena skoraj 20 let. Za brodolom zakona igralke Kate Walsh pa so po besedah njenega kmalu nekdanjega moža krive v Hollywoodu tako priljubljene nepremostljive razlike.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.