Tilen Brglez: Naredil je nekaj, kar so mu vsi odsvetovali

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Pogumno, kajne?
Oglej si celoten članek

Tilen Brglez je za zurnal24.si potrdil, da je za to, da se je lahko udeležil resničnostnega šova Kmetija, pustil službo, čeprav so mu to vsi močno odsvetovali. "Res je, pustil sem službo pri Elektro Celje. Takrat mi je šef sicer rekel, če se mi to res izplača in očitno se mi je," pravi Tilen, ki mu je tveganje prineslo zmago in veliko nagrado, 50 tisoč evrov.

Tilen je po poklicu sicer vzgojitelj, a v vrtcu nikoli ni redno delal, čeprav pravi, da ima otroke zelo rad. Po zmagi snuje načrte za prihodnost. Pravi, da ve, kakšne kariere si želi, le še dobro mora razmisliti, kako bo do cilja prišel. Trenutno se v sodelovanju z znanim domačim trgovcem posveča promocijskim izdelkom, kot so skodelice in koledar, ki ga je posnl skupaj z nekdanjimi kandidatkami Sanjskega moškega, Gregorja Čeglaja. "Jaz sem jih boljše ocenil, pa so prišle k meni," se pošali in dodaja, da je srečno samski ter da se trenutno z veseljem posveča oboževalkam, ki si želijo avtograma ali minuto njegovega časa. 

Sicer pa ima Tilen tudi glasbeno izobrazbo in igra bariton, kontrabas ter bas kitaro, tako da za svoje oboževalce kmalu pripravlja glasbeno presenečenje. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 00:37 29. December 2021.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • 09:56 28. December 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec …

  • 07:47 28. December 2021.

    Elektro Celje se bo težko pobralo. Deficitaren kader jim odhaja. Izgubili so vzgojitelja, zato že iščejo njegovo zamenjavo: Zaradi potreb …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.