Tima Koresa dobro "nategnili"

Foto: Hitradio center
Foto: Hitradio center
Obljubil je maščevanje.
Oglej si celoten članek

27. maja je pevec in radijski voditelj Tim Kores praznoval 31. rojstni dan. Njegovi sodelavci na Hitradidu Center z Anabel in Ano Praznik na čelu so mu ob tej priložnosti pripravili posebno presenečenje, ki ga ne bo tako hitro pozabil …

Dobro sta ga namreč „nategnili“. Ana je Koresu, ki je znan po tem, da si rad privošči sodelavce, obljubila voščilo iz ust svetovno znane pevke Ariane Grande. Voditelj je bil sicer sprva malo skeptičen, nato pa je verjel in se večkrat tudi v etru pohvalil, da mu je čestitala temnolasa zvezdnica.

Naslednji dan pa ga je čakal hladni tuš. Kako se je odzval, ko je izvedel, da mu je namesto Ariane čestitala Anabel, si lahko ogledate v videu. "Vse se vrača vse se plača,“ je dejal lepotec in dodal, da njegova domišljija ne pozna meja.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.