Tina brez pojasnila šokiranemu Blažu (Poroka na 1. pogled): "Odhajam"

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Brez pojasnila ga je pustila sredi mesta ...
Oglej si celoten članek

Tina in Blaž sta si privoščila romantični sprehod po centru Ljubljane, kjer sta se ustavila na Mesarskem mostu, ki velja za most zaljubljencev. Blaž se je spraševal, zakaj ga je Tina pripeljala na ta romantični kraj, on pa mu je rekla, da lahko zakleneta le ključavnico prijateljstva, nato pa ga je šokirala s stavkom: "Veš, kaj ti bom povedala, da odhajam." Blaž je obstal v šoku, ni mu bilo jasna, kaj je tokrat naredil narobe. A Tina ga je le potegnila za nos, čez nekaj trenutkov se je namreč vrnila z napitkom za zaljubljence.

Blaž je bil povsem zmeden, kaj mu želi s tem namigniti, saj ga je, po njegovih besedah, celoten šov odrivala stran od sebe. Tina mu je razkrila, da je res večkrat želela oditi, a da sedaj vidi, da si z nikomer drugim ne bi želela čez to izkušnjo. Oba sta v kamero povedala, da sta se nekako navadila drug na drugega in da se bosta po koncu šova Poroka na prvi pogled zagotovo pogrešala.

Foto: Twitter Tina in Blaž poroka

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.