Tina Gaber žaluje: Njuno ljubezen počastila s tem

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Še vedno žaluje.
Oglej si celoten članek

Aktivistka za pravice živali, nekdanja lobistka in misica Tina Gaber je na Instagramu razkrila, da še vedno žaluje za svojim pasjim prijateljem Mashom, ki je preminil pred slabim letom. "Skoraj leto je naokoli, odkar ni več mojega Masha. In danes prevzemam spominček, ki sem si ga dala izdelati v spomin na najino neskončno ljubezen. Vsaka beseda je premalo, da bi opisala, kako močno ga pogrešam. Res je bil moj vse. Moj zlati kuža," je razkrila Tina.

Foto: Instagram Tina Gaber

V spomin na Masha si je dala izdelati medaljon v obliki srčka, ki je okrašen z njegovim imenom, v notranjosti pa se skriva njegova fotografija in dlaka. "Srček ob srčku, verižic prej nisem nosila, ta pa je za večno," je še zapisala Tina. 

dezurni@styria-media.si

Foto: Instagram Tina Gaber

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 17

  • 16:55 20. Maj 2023.

    Sem mislil da je bil pes.....

  • 13:47 20. Maj 2023.

    Tina,ne nakladaj preveč.Prej te ni bilo ne videt ne slišat,zdaj naenkrat pa si zelo popularna v medijah

  • 13:30 20. Maj 2023.

    To ni ravno ona izjavila,sicer pa ženske imajo pse,ker s Slovencelni ni nič,vidim po cesti,ko moški nosijo kužke v naročju,ženska …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.