Tina Gorenjak o najhujšem letu: "Takrat se je začel boj z mojim telesom in zdravniki"

Foto: POP TV tina gorenjak Foto: POP TV tina gorenjak Foto: POP TV tina gorenjak Foto: POP TV tina gorenjak
Slavni tekmovalci so sinoči v šovu Zvezde plešejo razkrili, katero leto jih je najbolj zaznamovalo.
Oglej si celoten članek

Ganljive so bile po svoje vse zgodbe, najbolj pa se je vseh dotaknila zgodba Tine Gorenjak, ki nikoli ne bo pozabila leta 2014, ko so ji zdravniki sporočili, da ima raka na dojki. "Takrat mi je zdravnik povedal, da glede na moje stanje in leta, da je nujno treba odstraniti obe dojki in za vsak primer še maternico in vse ostalo. Da je kemoterapija nujna. Meni se je to takrat zdela ena mala smrt. In sem si rekla, če je kakršnakoli druga varianta, jo bom našla in raziskala. Takrat se je začel boj z mojim telesom, ki je bilo od bolezni izčrpano. Boj z večino zdravniki, ki so rekli, da je to, kar počnem, neumnost. Moja mami se je na smrt bala zame.“

Tina se je odločila za alternativno zdravljenje. Njena mama se spominja, da je bila proti temu in da ji je svetovala, naj tega ne počne, a Tina je dosegla, da se je tumor zmanjšal. "Nato pa je le šla na operacijo, ki pa ni bila tako zahtevna,“ je v šovu povedala Tinina mama.

Tina je bolezen premagala. Pravi, da jo brazgotinica, ki ji je ostala, opominja, da je življenje res lepo, da se ga izplača živeti s polnimi pljuči in celim srcem. Tina se je včeraj uvrstila v naslednji krog. V studio sta jo prišla podpret starša in hčerka Nina.

Oddaja pa se je tokrat končala za Klaro Lorger.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.