Tina iz Gostilne postala mamica

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Tekmovalka šova Gostilna išče šefa, Tina Bolta, je postala mamica.
Oglej si celoten članek

Simpatična tekmovalka tretje sezone resničnostnega šova Gostila išče šega, Tina Bolta, je dobila hčerkico, ki sta ji s partnerjem Denisom nadela ima Gaja.

Čestitkam na njenem Facebook profilu se pridružujemo tudi mi.

O Tini se je med šovom sicer precej veliko pisalo, saj se je s sotekmovalcem Markom, ki je na koncu prišel do finala, izjemno dobro razumela. Videti je bilo celo, da se je Marko kar malo zagrel za simpatično mladenko. V nedolžnost njunega odnosa pa je takrat očitno podvomil tudi Tinin fant. "Moje prijateljice, ki vedo, kako se te stvari obračajo v medijih, so ga potolažile, da tisto, kar pokažejo v enourni oddaji, še zdaleč ni celotna slika,“ je po izhodu povedala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.