Tina Maze napisala čustveno pesem

Foto: EPA
Foto: EPA
Naša smučarka Tina Maze je na svojem Facebooku objavila čustveno pesem. Govori o njej in njenem izbrancu in trenerju Andrei Massiju? To bo vedela le ona.
Oglej si celoten članek

"Živjo vsi, napisala sem pesem v slovenščini, saj hočejo moja čustva na plano. Jaz in moja ekipa se pripravljamo na tekmo v Zauchenseeju. Naša nastanitev v hotelu je 'super duper'. Dogajajo se nekatere dobre spremembe, a najpomembnejše je zapisano v zgornji fotografiji," je pred slabo uro Tina v angleščini zapisala na svojem Facebooku. Zraven je prilepila fotografijo z napisom "Keep calm and think positive" (Ostani miren in razmišljaj pozitivno, op. p.).

Spodaj pa je objavila sledečo pesem:

Jaz in ti

Ko pridem k tebi ustavi se čas.
Sva le jaz in ti.
Vse ostalo v zraku se zgubi.
Pot je čista le za najine sledi.
Ti odpreš mi svojo veličino,
jaz zaplešem, zlijem se po tebi in skupaj odhitiva v globino.
Si vedno tam... brez besed, nedolžno a zahtevno čakaš me.
Vzamem le kar daš mi ti.
Včasih nič, včasih vse.
Solze ali smeh a v naslednjih dneh.....
prepustim se ti v celoti in poletiva vse se do zvezd.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:33 8. Januar 2014.

    bravo, dobro smučaš, dobro poješ, pišeš pesmi, si lepa, simpatična, dobra v poslu.<br />trenutno ti ne gre, a mi smo …

  • 17:16 8. Januar 2014.

    Si skoraj upam trditi,da to ni namenjeno Massiju...<br />...Tina,poslušaj srce kjerkoli že,<br />na poti,doma ali med vratci...<br />največji uspeh bo …

  • 17:16 8. Januar 2014.

    Si skoraj upam trditi,da to ni namenjeno Massiju...<br />...Tina,poslušaj srce kjerkoli že,<br />na poti,doma ali med vratci...<br />največji uspeh bo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.