Tina Maze navdušuje v kopalkah

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Deževalo je komplimentov.
Oglej si celoten članek

Naša snežna kraljica, Tina Maze, najuspešnejša slovenska alpska smučarka v svetovnem pokalu, več kot očitno ne spada med tiste športnike, ki se po koncu profesionalne kariere polenijo. Njeno srce še vedno pripada športu, zato je njeno telo še vedno tako izklesano kot nekoč. 

To dokazuje tudi njena poletna fotografija v kopalkah. Po objavi je deževalo pozitivnih komentarjev. "Prelepa", "čudovita", "boginja", je le nekaj komplimentov, ki so se nabrali pod fotografijo 38-letne športne legende.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 20:29 16. Avgust 2021.

    Tale pošvedran ksiht in uvela koža ne more več pritegnt nobenga razen pogrebnega zavoda!!

  • izy
    16:40 16. Avgust 2021.

    Bi bilo pa zelo zanimivo pogledati, koliko je dala Mazetka v dobrodelne namene ali naredila kaj podobnega kot delata Dragić …

  • 14:00 16. Avgust 2021.

    Škoda, Tina, to je premalo gole kože za pritegnit nove volilce za SDS. Ne vem, če bosta veleumni Massi in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.