Tina Maze zopet kot manekenka

Foto: promocijsko gradivo Tina Maze Foto: promocijsko gradivo Tina Maze Foto: promocijsko gradivo Tina Maze Foto: promocijsko gradivo Tina Maze Foto: promocijsko gradivo Tina Maze
Pred začetkom smučarske sezone se je Tina Maze zopet podala v manekenske vode. Vam je všeč?
Oglej si celoten članek

Tina Maze je tokrat posnela niz fotografij za oglasno kampanjo lastne kolekcije srebrnega nakita Zlatarne Celje, Lencia by Tina Maze. To pa ni njeno prvo modno ustvarjanje, saj je Tina z zlatarno sodelovala že pri ustvarjanju številnih kolekcij.

Kako ji je uspelo tokrat, bomo lahko videli kmalu, do takrat pa razkrivamo nekaj utrinkov iz zakulisja. Verjamemo, da vam bo Tina z glamuroznimi kodri in igrivo razgaljenim dekoltejem všeč.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 12:33 20. September 2013.

    Res je punca in pol...kdo jo bo čuval.ljubil,snubil naj izbira sama,upam,da le izbere prav...<br />Fantje,vi se pa še vedno lahko …

  • 11:45 19. September 2013.

    Ajoj zadnja slika, ufff kera kračka.

  • 21:05 18. September 2013.

    Lepa ženska, ni kaj. Sam sline se nam lahk cedijo..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.