Tina med kuhanjem znorela

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Gostilna išče šefa. Matevž svojo sotekmovalko Tino spravlja ob pamet.
Oglej si celoten članek

Tina, ki na prvi pogled deluje krotka kot jagnje, je pokazala, da se v njej skriva temperament. Ta se je pokazal, ko jo je Matevž med kuhanjem ves čas nadziral.

Najprej ji je pamet solil zaradi pireja. "Tak idiot pa nisem, da ne bi znala pireja narediti!" mu je zabrusila Tina in razložila, da pri njem pogreša zaupanje v druge. Z Matevžem je govorila tudi Nataša in zdelo se je, da si je kritike vzel k srcu, a malo pozneje se je izkazalo, da temu ni bilo tako.

Ekipa je morala skuhati šefovo cvetačno juho. Matevž je stopil k Tininemu loncu in ji rekel, da je preveč gosta. Tinca ga je nagnala, da juho kuha z Natašo. "Na živce mi gre, ker vse preverja. Eno k*** cvetačno juho pa že znam skuhat! Pi*** ti materina,“ je bila jezna običajno tako mirna 23-letnica iz Ljubljane.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.