Tina nasilno preteklost pustila za seboj

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Tina iz šova Bilo je nekoč ima za seboj težko otroštvo in nasilno zakonsko življenje.
Oglej si celoten članek

Tinina hči Sara, ki je tudi tekmovala v omenjenem šovu, je priznala, da je bila kot otrok pogosto priča fizičnemu nasilju med starši, ki sta se kasneje tudi ločila. Tina pa na tragično zakonsko izkušnjo danes gleda z dvignjeno glavo: "Iz vseh preteklih dogodkov mojega življenja, nekateri so bili dobri, drugi slabi, črpam najboljše in ne gledam več nazaj."

Tino pa je življenje preizkušalo že kot najstnico, ko je pri šestnajstih izgubila mamo in živela z ostarelo babico. "Kot najstnica sem ostala praktično brez staršev. Oče je živel v tujini, mama mi je umrla, kar je v meni sprožilo neki proces, da sem prej odrasla in se znala postaviti zase. Hitro, mogoče prehitro sem odrasla. A življenje sem si vedno poskušala narediti lepo, ne glede na to, kaj se je dogajalo," pravi Tina. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.