Tina Petelin: "Žal mi je, da sem se prijavila“

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Na Tino Petelin so se po nastopu v šovu Top 4 s Tjašo Kokalj vsule kritike.
Oglej si celoten članek

Tina je morala šov zapustiti, ker sta jo izločili Anita in Nastasja, s katerima je opravljala izziv. Kot razlog za nominaciji sta lepotički navedli Tinino samosvojost. Nekdanja misica po njunih besedah ni timski človek, saj njunih idej ni upoštevala. Več o tem lahko preberete TUKAJ.

Kritični komentarji

Z njima se strinjajo tudi komentatorji na Facebooku.

"Absolutno se strinjam in priključujem verigi realnih komentarjev punca je prepolna sama sebe, že, da je dobro, če je ženska samozavestna, ampak to kar je bilo predvajano to zadnjo oddajo, je bila poštena kaplja čez rob,“ meni Danijela, Petra pa je zapisala: "Prepotentna in samovšečna, samo ven se je metala [JAZ, JAZ, JAZ]...pa vse ostale poteptat.“ Kritična je bila tudi Alenka: "Najbolj pravilna odločitev. Tako samovšečno antipatično moraš prav iskat. Obup. Njo je težko imet za prijateljico, dvomim, da je kaj pripravljena narediti ali žrtvovati za kogarkoli.“ "Včasih bi se mogla malo "nazaj držat", pa bi bilo boljše... Saj je luštna in postavna,kar pa je ponavadi tudi krivo za preveliko mero samozavesti, samovšečnosti in samohvale!! .. Ona žal misli, da je najlepša in zato tudi najboljša in da bo vedno dobila, kar bo hotela...,“ pa pravi Smiljana.

"Žal mi je, da sem se prijavila“

Tina pravi, da svojega nastopa ne sme komentirati, saj je zavezana k molčečnosti. "Povem naj le to, da mi je žal, da sem se prijavila, kljub temu, da sem spoznala nekaj zares super punc. Sem se pa iz nastopa v šovu marsikaj naučila,“ je za naš portal povedala Petelinova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.