Tina po enem mesecu že zaročena

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Za Tino Vunjak, članico skupine SheDivaz in hčerko pokojnega pevca Brendija, bodo kmalu zadoneli poročni zvonovi.
Oglej si celoten članek

Tina Vunjak, hči pokojnega pevca Brendija ter plesalka in pevka vroče skupine SheDivaz, je na Facebooku razkrila sladko skrivnost – zaročena je. Srce ji je ukradel Anže Zavrl, član skupine Gadi, s katerim naj bi bila Tina v razmerju šele dober mesec, poroča portal Slovenskenovice.si.

Čestitke na družabnem omrežju kar dežujejo in dekleta že načrtujejo, v čem bodo blestela na poroki. Tino smo poklicali tudi mi, da bi potešili radovednost, kje in kako je Anže padel na kolena, a nam je ni uspelo priklicati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:42 15. April 2013.

    Jest ji privoščim, da bo srečno poročena, ampak zaročiti se že po enem mesecu zveze je po mojem mnenju velika …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.