Tina Vrhovnik je samska

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Nekdanja žena igralca Sebastiana Cavazze, znana slovenska vizažistka Martina Vrhovnik, je že dva meseca samska.
Oglej si celoten članek

Lepa vizažistka Martina Vrhovnik je letošnje poletje preživela samska. S Primorcem Miho Rolihem, s katerim sta se skupaj v javnosti pojavila na podelitvi viktorjev marca letos, sta se namreč razšla že pred dvema mesecema. "Šlo je za kratko, sladko spoznavanje," nam je na kratko zaupala Martina in dodala, da se na ljubezenskem področju trenutno ne dogaja nič novega. "Fantje ne stojijo v vrsti," se je v smehu pošalila in dodala: "Ne, uživam samsko, delovno življenje s prijatelji in prijateljicami."

Lepotički namreč med vročimi poletnimi meseci ni bilo nič kaj dolgčas, saj se je pridno zakopala v delo, oktobra pa odpira nov salon.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 14:42 28. Avgust 2012.

    še dobro, da ste napisali čigava je bla ...kdo komu, reklama?

  • 12:39 28. Avgust 2012.

    Da ne napišem: pofukamo?!

  • 12:32 28. Avgust 2012.

    Tina Vrhovnik je samska!<br />A to pomeni, da jo lahko sedaj vsi pokavsamo?!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.