Tine iz Kmetije nekoč na robu smrti: V šovu čuti enake simptome

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Bolezen v šovu Kmetija: Nov začetek. "Gotov sem,“ pravi Tine. Sotekmovalci mu ne verjamejo ...
Oglej si celoten članek

Tekmovalec šova Kmetija: Nov začetek, Tine ali Tinček, kot mu ljubkovalno pravijo, se spet ne počuti dobro. Ponoči je slabo spal, v prsnem predelu ga peče, predvideva tudi, da ima vročino. Adriana mu je svetovala, naj gre k zdravniku in Tine se je z njo strinjal, v kamero pa povedal, da mu ni mar, kaj si drugi mislijo o njem, saj je takšne simptome že imel. "Takrat je bilo precej resno. Pristal sem v bolnišnici. Če ne bi prišel pravi čas, me najbrž ne bi bilo več tukaj,“ je s solzami v očeh izjavil.

Njegovi sotekmovalci mu ne verjamejo. Nekateri mislijo, da je len, drugi pa pravijo, da se pred izbori dvobojevalcev vedno počuti slabo. Menite, da simulira?
 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • dd
    14:48 2. December 2016.

    Najbrž težave izvirajo iz psihe.

  • 09:31 2. December 2016.

    tega pezdeta čimprej domov poslat....!!!

  • 13:48 1. December 2016.

    Tine je ena lenoba gnila sckrljana.....Zara naj zmaga,edina kolkotolko normalna..!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.