Tinini ljubimci mu ne pustijo spati

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Ko smo ta teden želeli priklicati lobistko in manekenko Tino Gaber, se nam je oglasil Primorec, ki si je po tem, ko je Tina zamenjala številko, nevede izbral prav njeno in s tem tudi kup simpatičnih težav.
Oglej si celoten članek

"Do zdaj sem dobil približno pet klicev in 15 sporočil, med njimi so bili verjetno tudi kakšni ljubimci, saj sem jih dobival ob dveh zjutraj, vendar mi je punca vse izbrisala, saj je mislila, da si dopisujem s kakšno drugo (smeh). Najprej mi ni verjela, vendar mi je uspelo razložiti ji," nam je povedal Martin iz Nove Gorice, ki je po naključju izbral mobilno številko, ki jo je pred njim uporabljala nekdanja misica, danes lobistka Tina Gaber.

"To številko imam že tri mesece, izbral pa sem jo po registrski številki svojega vozila, in še preden sem številko komurkoli dal, sem dobival klice. Nekdo mi je pozneje razložil, da je bila to številka nekdanje misice. Bile so tudi razne ponudbe za delo in prijatelji so se šalili, naj jih sprejmem, vendar ubogi punci ne želim nakopati težav," je še povedal Martin in izdal, kako žgečkljiva so bila sporočila, namenjena Tini: "Nič kaj preveč vročega ni bilo, bolj v stilu: 'Ali se dobimo? Kako si, miška?'"

Za komentar smo poklicali tudi Tino, ki pravi: "Zelo zabavno, mi je kar malo žal tiste številke. Nič, naj me pokliče, če ponudijo kakšen dober posel (smeh)."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 12:46 3. Oktober 2013.

    ja kdo te je pa prisilil, da klikneš na članek?! :-) čudaki

  • 10:18 3. Oktober 2013.

    .....taprave delavke.....naj gredo delat v PEKO..izdelovat čevlje...ne pa lalo okrog prodajat

  • 10:07 3. Oktober 2013.

    ko se konji gonijo, je vedno kažin

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.