Tinkara končno pokazala obleko

Foto: EBU Tinkara Kovač Eurosong Foto: EBU Tinkara Kovač Eurosong Foto: EBU Tinkara Kovač Eurosong Foto: EBU Tinkara Kovač Eurosong Foto: EBU Tinkara Kovač Eurosong
Naša predstavnica na Eurosongu je med prvo vajo pokazala, v kakšni obleki se bo borila za finale.
Oglej si celoten članek

Tinkara Kovač je danes opravila prvo vajo za polfinalni večer, ko bo Evropi pokazala, kaj smo Slovenci letos poslali na Eurosong. Prvič je tudi pokazala obleko, ki je delo kostumografinje Svetlane Visintin, na uradni spletni strani Eurosonga pa so jo že označili za čudovito. Zelo so pohvalili tudi njen "zelo profesionalen" nastop, navdušeni pa so tudi nad njenim igranjem flavte, čeprav je Tinkara priznala, da je zaradi evrovizijskih pravil ne bo igrala v živo.

Kako se je odrezala na prvi vaji, si oglejte v zgornjem videu in v fotogaleriji. Tinkara se bo sicer za mesto v finalu potegovala 8. maja.

Pred odhodom v København je imela Tinkara tiskovno konferenco. Kaj je povedala, si preberite tukaj in v intervjuju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:34 1. Maj 2014.

    En zelo dobra igrica, za si krajšat čas ;)<br /><br />Samo 30% igralcev lahko preseže mejo 100 metrov na smučarski …

  • 19:02 30. April 2014.

    Jebo te obleka... z njo ali brez ne bomo prišli dlje kot do predzadnjega mesta. Tinkara nič kriva. To je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.