Tinkarine težave z zasledovalci

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Glasbenica kljub negativnim izkušnjam ostaja zvesta svojim oboževalcem.
Oglej si celoten članek

Priljubljena primorska glasbenica Tinkara Kovač je s svojimi oboževalci zelo povezana. Septembra bo ob prenovi spletne strani v enem izmed ljubljanskih lokalov pripravila druženje z ljubitelji svoje glasbe.

Pohvalna poteza, ki bi jo lahko posnemalo še več domačih glasbenikov. Tinkara pa je imela do zdaj z oboževalci tudi nekaj težav. Leta 1999 je bilo njeno občinstvo tako strastno, da je potrebovala zaščito varnostnika, oboževalci pa so skoraj poškodovali njenega kitarista. Eden izmed občudovalcev se je izdajal za njenega menedžerja, drugi pa jo je zasledoval po Ljubljani in jo celo obiskal na domu.

Tinkare negativne izkušnje niso prestrašile. "Mislim, da se je z leti moje občinstvo profiliralo in ni več tako kot včasih, ko so na moje koncerte hodili kar vsi po vrsti. Za dogodek s fani sem se odločila, ker se mi zdi pomembno, da imamo glasbeniki stik s svojimi poslušalci. Fan klub sem želela ustanoviti že pred časom, vendar je to pri nas birokratsko in finančno zelo zahteven projekt. V tujini, kjer so vložki večji, je to veliko lažje," nam je zaupala.

Septembra bo izšel tudi Tinkarin novi album, za katerega je stare jugoslovanske skladbe preoblekla v moderne elekto punk ritme. "Punk odzvanja od mojih najstniških let in ga vzamem za svojega vsakokrat, ko v sebi kličem glas urbanega realizma," je še dodala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.