Tiziano Ferro: Gej sem!

Foto: Žurnal24 Tiziano Ferro je bil 4. oktobra leta 2006 gost oddaje Otro Rollo na mehiški tele
Eden izmed najbolj znanih italijanskih pevcev Tiziano Ferro, ki je tudi pri nas ogrel marsikatero žensko srce, je priznal, da je homoseksualec.
Oglej si celoten članek

Mediji v naši zahodni sosedi so sicer že več let ugibali o njegovi spolni usmerjenosti.

O njegovih ljubezenskem življenju je bilo napisanih že na desetine časopisnih člankov, ki pa so namigovali predvsem na to, da Ferro bolj kot ženske ljubi moške.

Da bi se takšni in podobni trači o italijanskem pevcu za vselej končali, pa je Ferro poskrbel sam, saj je v zadnji številki italijanske revije Vanity Fair priznal, da je gej.

Kot je namreč dejal, se v svoji koži že več let ne počuti dobro, saj mu je marsikdo rekel, da živi dvojno življenje. "Rekli so, da živim dvojno življenje, da živim z moškim. S tem se nisem strinjal, saj sem si želel fanta, ob tem pa sem bil samski," je povedal Ferro. Ferro je sicer zadnji album Alla Mia Età izdal leta 2008.

Spomnimo, da je letos svojo spolno usmerjenost razkril tudi slavni pevec Ricky Martin. Več o tem v povezavi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.