Tjaša Kokalj ima prav posebno tetovažo

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Telo manekenke in voditeljice Tjaše Kokalj krasi nova tetovaža, ki pa je nekaj prav posebnega.
Oglej si celoten članek

Foto: Instagram tjaša kokalj Tjaša si je namreč dan pred svojim 30. rojstnim dnevom umislila tako imenovano "watercolor“ tetovažo (tatu, ki spominja na akvarel), ki je v svetu vse bolj priljubljen.

 "To tetovažo, regratovo lučko in napis 'never stop making wishes' (ne prenehaj si želeti stvari, op. avt.), sem imela v mislih že dalj časa. Pomeni mi zelo veliko, saj me opisuje – sem sanjač, a kljub temu ostajam na realnih tleh,“ je za Žurnal24 povedala Tjaša, ki je s svojim novim okraskom navdušila tudi sledilce na Instagramu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.