Tjaša Kokalj po nogi božala moškega, ki ni njen mož

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Opala! Tjaša, to pa ni tvoj mož.
Oglej si celoten članek

Foto: Voyo tjaša, mikić V novi oddaji Alfa Mikić, v kateri Igor Mikić govori o modi, modnih trendih in modnih pravilih, se mu bo kot gostja pridružila Tjaša Kokalj Jerala. Lepotica se je lani poročila, tako da smo bili prav presenečeni, ko smo videli, da je voditelja pobožala po nogi. Poklicali smo in vprašali, ali bo mož kaj ljubosumen. V smehu nam je razložila: "Moj Klemen dobro ve, da je on edini, ki se ga dotikam. Ta dotik je bil le del scenarija, da potipam Mikićevao pobrito nogo. Pred kamero sem stroga profesionalka, a je res, da pobritih moških nog ne vidiš vsak dan."

Tjaša in Igor sta se sicer pogovarjala tudi o Klemnovi bradi. Mikića je zanimalo, kakšni so občutki, ko se poljubljaš s takšnim bradatim moškim. "Zakon,“ mu je odgovorila Tjaša in ga vprašala, ali ve, kako se takšna brada neguje. "Olja,“ je odgovoril Igor, a odgovor ni bil pravi. "Ne, neki naravnega,“ je ostala skrivnostna lepotica. Veste, o čem je govorila?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:26 24. September 2016.

    je pa neki res, oba sta antipatična do amena, ona ima nek čuden izraz na obrazu v bistvu ima obraz …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.