Tjaša Kokalj težave rešuje med rjuhami

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Velik srečko je izbranec misice in novinarke Tjaše Kokalj, saj lepotička pravi, da marsikatero spravo skleneta med rjuhami.
Oglej si celoten članek

Ko smo lepotico Tjašo Kokalj nedavno nazaj vprašali, ali jima s fantom kdaj povzročajo preglavice njeni oboževalci, nam je zaupala marsikatero pikantno podrobnost.

"Midva zaradi tega nimava težav, saj pretiranega frfotanja okoli meni ni. Morda tudi zaradi tega, ker upam, da delujem vsaj malo nedostopna, in mislim, da si tako ne upa kar vsak pristopiti do mene. Seveda pa pride do različnih kriz v življenju s partnerjem, ki pa jih prebrodiva večinoma s pogovorom in tako, da se ne vračava več nazaj k tej težavi. Sladki trenutki nekaterih prepirčkov so zagotovo tudi sprave med rjuhami," nam je zaupala Tjaša, ki je pretekli konec tedna kot članica žirije izbrala  novo Miss Universe 2011.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:07 16. Oktober 2013.

    "Ko smo lepotico Tjašo Kokalj nedavno nazaj vprašali..."ssDajte no!... lepo vas prosim!... KAKŠNA lepotica neki !?!? Pa tudi, če bi …

  • 16:13 26. Maj 2013.

    primitivna " novica "

  • 21:11 6. Julij 2011.

    naj še meni v pojstlo pride...imam..velik problem,pa mal je debelejši..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.