Tjaša (Sanjski moški) na družbenih omrežjih vse bolj gola

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Svoje popolne postave ne skriva, odvrgla je celo modrček …
Oglej si celoten članek

21-letna Tjaša Kramarič, ki jo je Slovenija spoznala v šovu Sanjski moški, kjer je, kljub temu, da se je tekmovalkam pridružila kasneje, uvrstila celo v finale, je prava paša za oči. Čeprav v šovu svojih ženskih atributov ni kazala in je bila bolj zapeta kot odpeta, pa je na Instagramu povsem druga oseba. Njen profil je namreč poln fotografij v kopalkah, v katerih kaže zaobljeno zadnjico in dolge noge, na eni izmed fotografij pa je odvrgla celo nedrček in se oboževalcem pokazala le v malih svetlečih hlačkah. "Pogumen je moški, ki ljubi divjo žensko," je zapisala ob vroči fotografiji.

In čeprav pravi, da bi sanjskemu Gregorju z veseljem dala drugo možnost in da še naprej ostajata v lepih prijateljskih odnosih, Gregorju njene fotografije morda ne bi bile po godu, glede na to, da je že javno obsodil razkazovanje svoje bivše kandidatke Ane Pusovnik na erotični strani Only Fans. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:22 5. Avgust 2021.

    Ma ta je taka glumica. Ji vidis po faci, da se dela nedolzno. Se naibolj vredu je na koncu Laura. …

  • 16:17 14. Julij 2021.

    Tale punca je še najbolj inteligentna izgledala, pa je v imenu denarja še ta šla v franže.

  • 10:15 14. Julij 2021.

    V zadnjih 4 tednih sem prejel 27346 EUR od dela s krajšim delovnim časom od doma. To službo sem dobil …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.