Tjaša znova obraz nove kampanje

Foto: Žurnal24 Tjaša pravi, da bi se z veseljem poročila.
Bivša miss Universe Tjaša Kokalj je postala novi obraz znanega slovenskega proizvajalca.
Oglej si celoten članek

Tjaša, ki velja za eno od naših najuspešnejših zdaj že nekdanjih misic, ima kljub dejstvu, da je že predala lepotno krono, še vedno veliko dela, saj se zanjo zanimajo mnoga priznana slovenska podjetja. Tako so ji pred kratkim ponudili, da postane prepoznavni obraz Polzele, in sicer za kolekcijo jesen–zima 2008.

"Ponudbe sem se zelo razveselila, saj mi to, da sem spet obraz velikega podjetja, pomeni ogromno, zato sem zelo počaščena," je povedala simpatična dolgonoga lepotica, ki je takoj začela delo. Tako so že posneli novo linijo nogavic, na snemanju, ki je potekalo pod fotografsko taktirko Mimi Antolivić, pa se je celotna ekipa zelo zabavala.

"Za vsak projekt se potrudim maksimalno, saj niti približno ne želim razočarati naročnikov," je še povedala Tjaša, ki se bo v poletnem času posvetila še zadnjemu piljenju svoje knjige.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.